Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

co2-down

Ook direct tot wel 90% CO2e reduceren?

We kunnen er niet meer omheen: de gevolgen van klimaatverandering zijn groot, té groot. Onze natuurlijke hulpbronnen raken uitgeput en de uitstoot van CO2 is te hoog. Het is aan ons om dit te verminderen. Maar hoe? Gelukkig hebben we al een oplossing: hernieuwbare brandstoffen. Neste MY Renewable Diesel is dé duurzame brandstof die direct beschikbaar is en onmiddellijk de uitstoot van broeikasgassen vermindert.

Om te beginnen even wat cijfers op een rij: In 2023 zijn de wereldwijde koolstofemissies uit fossiele brandstoffen opnieuw gestegen. Het Global Carbon Budget verwacht een uitstoot van fossiele kooldioxide (CO2) van 36,8 miljard ton in 2023, een stijging van 1,1% ten opzichte van 2022. Dat zijn geen cijfers om trots op te zijn.

Kunnen we dit tij nog keren? Dan moeten we wel nú aan de slag. Door over te stappen op Neste MY Renewable Diesel (HVO100) kun je direct bijdragen aan het verminderen van de CO2e-uitstoot. Vraag nu gratis ons factsheet aan en ontdek waar Neste MY Renewable Diesel van is gemaakt, waarom hernieuwbare diesel uit rest- en afvalmaterialen zo cruciaal is, én hoe deze duurzame dieselbrandstof een grote rol speelt op weg naar een duurzamere toekomst.